Menu Nic's
2 Bereidingen van Coquille uit Dieppe*
Carpaccio/Hijiki/Dille-olie
Gebakken/pompoen/Witte pens(Vangramberen)
***
Noordzeevis*
Witloof/Grijze garnalen/Vin Jaune/Walnoot
***
Rog
Ballotin/Spinazie/Béarnaise
***
Kalfssukade(Boerderij Theys)
Schorseneer/Trompet de la mort/Boerenkool
Of
Langoustine**
Buikspek/Zuurkool/Sambai
***
Hertenkalf*
Poivrade/Girolles/Knolselder
Of
Ossenhaas(Bremberghoeve)
Poivre crème/Sucrine/Girolles/Parmezaan
***
Mandarijn*
Chocolade/Rozemarijn
Of
Kaas
Kaasmeester Van Tricht (5 stuks, Suppl 12 euro)
4- gangen* 85 bijpassende wijnen 42
5- gangen 95 Bijpassende wijnen 52
6- gangen 110 Bijpassende wijnen 59
6- gangen** Langoustine 145 Bijpassende wijnen 59
Er kan ook een bobversie wijn geschonken worden of onze aangepaste mocktails
Tot en met 21 december
Op zaterdagavond serveren wij enkel menu Nic’s vanaf 5 gangen.
6-gangen tijdens de lunch kan enkel op zondag.
Speciale wensen of allergenen moeten op voorhand doorgegeven worden.
*Door ons culinair verhaal kunnen wij niet steeds aan alle allergenen tegemoet komen.
Allergenen, zwangerschap of specifieke eetgewoontes moeten bij reservatie vermeld worden, anders zijn wij genoodzaakt 10 euro supplement aan te rekenen.