Menu Nic's

2 Bereidingen van Coquille uit Dieppe*

Carpaccio/Hijiki/Dille-olie

Gebakken/pompoen/Witte pens(Vangramberen)

***

Noordzeevis*

Witloof/Grijze garnalen/Vin Jaune/Walnoot

***

Rog

Ballotin/Spinazie/Béarnaise

***

Kalfssukade(Boerderij Theys)

Schorseneer/Trompet de la mort/Boerenkool

Of

Langoustine**

       Buikspek/Zuurkool/Sambai

***

Hertenkalf*

Poivrade/Girolles/Knolselder

Of

Ossenhaas(Bremberghoeve)

Poivre crème/Sucrine/Girolles/Parmezaan

***

Mandarijn*

 Chocolade/Rozemarijn

Of

Kaas

Kaasmeester Van Tricht (5 stuks, Suppl 12 euro)

4- gangen* 85 bijpassende wijnen 42
5- gangen 95 Bijpassende wijnen 52
6- gangen 110 Bijpassende wijnen 59
6- gangen** Langoustine 145 Bijpassende wijnen 59
Er kan ook een bobversie wijn geschonken worden of onze aangepaste mocktails

Tot en met 21 december

Op zaterdagavond serveren wij enkel menu Nic’s vanaf 5 gangen.
6-gangen tijdens de lunch kan enkel op zondag.
Speciale wensen of allergenen moeten op voorhand doorgegeven worden.

*Door ons culinair verhaal kunnen wij niet steeds aan alle allergenen tegemoet komen.
Allergenen, zwangerschap of specifieke eetgewoontes moeten bij reservatie vermeld worden, anders zijn wij genoodzaakt 10 euro supplement aan te rekenen.

Laat je verrassen door onze culinaire creaties van Nic's

Laat je verrassen door onze culinaire creaties van Nic's